Kursus i kognitiv terapi udbydes

Kursus i kognitiv terapi og metode udbydes. Jeg udbyder både introduktionskurser og videregående kurser i kognitiv terapi og kognitiv metode til alle faggrupper, herunder psykologer, læger, studievejledere, sagsbehandlere og andre fagprofessionelle.

Den kognitive metode er videnskabelig veldokumenteret og anerkendt som en af de allermest effektive interventionsmetoder. Den bruges i arbejdet med en bred vifte af menneskelige problemstillinger. Den kognitive metode kan bruges på tværs af professioner, og ikke kun i professioner hvor man laver terapi og behandling. Som vejleder, lærer, bostøtte, mentor m.m. skal man ikke behandle eller lave terapi. Men man spiller en vigtig rolle i at hjælpe mennesker, der mistrives. I den kognitive metode er der fokus på at lave positive livsforandringer og ændre uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Kognitiv terapi er en af de mest evidensbaserede terapiformer til en lang række psykologiske problemstillinger, herunder alvorlige lidelser som OCD, angst og, depression. Psykologer, læger og andre fagprofessionelle, der arbejder med terapi, kan have rigtig god gavn af at have et indgående kendskab til og træning i brugen af kognitive terapimetoder. Både som deres primære terapiretning og som supplement til andre terapiretninger og behandlingsmetoder. Jeg er godkendt specialist i psykoterapi/klinisk psykologi med speciale i kognitiv terapi. Jeg er godkendt som underviser på specialistkurser i kognitiv terapi på psykologers specialistuddannelse.

Skræddersyet kursus

Der er både mulighed for kortere foredrag og workshops, dagskurser og længere uddannelsesforløb med undervisning, supervision og sparring. Jeg kommer gerne ud til jer og der er også mulighed for at afholde kurser med op til otte deltagere hos mig i Århus. Jeg skræddersyer naturligvis kurset til jeres behov.

Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne for et kursus i kognitiv terapi og metode i jeres regi.

Udbudte kurser

Aktuelt udbyder jeg bl.a. åbne kurser og uddannelser i kognitiv metode i samarbejde med Generator. Se mere her og herCirka to gange om året starter jeg en kognitiv vejlederuddannelse, også gennem Generator.