Kursus i kognitiv terapi udbydesKursus i kognitiv terapi og metode udbydes. Jeg udbyder både introduktionskurser og videregående kursus i kognitiv terapi og kognitiv metode til alle faggrupper, herunder psykologer, læger, lærere, social-, sundhedsfagligt og pædagogisk personale.

Den kognitive metode er videnskabelig veldokumenteret og anerkendt som en af de allermest effektive interventionsmetoder i arbejdet med en bred vifte af menneskelige problemstillinger. Kognitiv terapi er en af de mest evidensbaserede behandlingsmetoder til en lang række psykologiske problemstillinger, herunder alvorlige lidelser som angst, depression og misbrugslidelser. Den kognitive metode kan bruges på tværs af professioner, og ikke kun i professioner hvor man laver terapi og behandling. Som vejleder, lærer, bostøtte, mentor m.m. skal man ikke behandle eller lave terapi, men man spiller en vigtig rolle i at hjælpe mennesker der mistrives med at lave positive livsforandringer og ændre uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Og her er den kognitive metode særdeles effektiv.

Jeg kommer gerne ud til jer og der er også mulighed for at afholde kurser med op til otte deltagere hos mig i Århus. Kurserne skræddersyes til jeres behov. Afhængigt af jeres behov kan kurserne være alt fra korte introduktionskurser til grundig indføring og træning af metoderne på ugekurser eller længere.

Særligt for psykologer: Jeg er godkendt specialist i psykoterapi/klinisk psykologi med speciale i kognitiv terapi. Jeg er godkendt som underviser på specialistkurser i kognitiv terapi på specialiseringsmodulet.

Kontakt mig for at høre nærmere.

Udbudte kurser

Aktuelt udbyder jeg bl.a. åbne kurser og uddannelser i kognitiv metode i samarbejde med Generator – se mere her og herCirka en gang om året starter jeg en kognitiv vejlederuddannelse, også gennem Generator.