Gennem årene har jeg holdt mange kurser og foredrag for psykologer, læger og andet sundhedsfagligt personale, samt for patient- og pårørendeforeninger. Aktuelt underviser jeg bl.a. på psykologistudiet på Aalborg Universitet, på Folkeuniversitetet, for OCD foreningen og for Generator – pædagogik og psykologi. Herudover underviser jeg rundt omkring på skoler, højskoler, institutioner, bosteder, psykiatriske afdelinger og efteruddannelser.

På undersiderne kan du læse nærmere om de forskellige kurser jeg udbyder, både med åbne tilmeldinger og skræddersyede kurser til institutioner, skoler mm. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Der er både mulighed for kortere oplæg, et- og to-dages kurser og længere forløb med undervisning, supervision og sparring. Jeg kommer gerne ud til jer og der er også mulighed for at afholde kurser for op til otte personer i min klinik i Århus.

Kontakt mig for yderligere information.

Skræddersyede kurser for pårørende

Skræddersyede kurser for professionelle

Åbne kurser og foredrag