Jeg samarbejder bl.a. med psykolog Barbara Affertsholt-Allen, som har stor erfaring med angst, OCD og depression.

Du kan læse lidt om Barbara her:

Jeg hedder Barbara Affertsholt-Allen, er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i (2009) og autoriseret af Psykolognævnet (2012). Jeg er aktuelt ved at tage Dansk Psykolog Forenings specialist uddannelse i klinisk psykologi/psykoterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer og er underlagt tavshedspligt.

Jeg har de sidste år arbejdet i psykiatrien, AUH, hvor mit arbejde har bestået af udredning og behandling af psykiatriske og psykologiske problemstillinger bl.a. angst, OCD, depression og autisme.

Forinden har jeg arbejdet flere år i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), hvor jeg har lavet psykologiske udredninger, observationer og haft samtaler med børn, unge og voksne.

Jeg har en 2-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi og er certificeret i Cool Kids programmet til behandling af angstlidelser. Jeg opretholder og udvikler mine faglige kompetencer gennem regelmæssig supervision og kurser, og gennem interesse for den nyeste forskning på området. Jeg arbejder primært indenfor en kognitiv adfærdsterapeutisk retning, men inddrager også elementer fra bl.a. metakognitiv- og compassion-fokuseret terapi.

Jeg tilbyder terapiforløb for børn, unge og voksne som ønsker forandringer i livet eller har psykiske vanskeligheder. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, vil vide mere eller booke en tid. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside www.barbara-allen.dk.

Kontaktoplysninger

Psykolog Barbara Allen

Rosensgade 24, 3.sal
8000 Aarhus C

Mail: barbara@barbara-allen.dk
Tlf: 20 18 01 91